Klopp zou een ideale kandidaat zijn voor de DFB
نوشته شده توسط : Hency

Carragher staat erop dat Liverpool zich echter niet 'te veel moet laten meeslepen' en zegt dat hun titelaangifte zou kunnen wankelen als ze letsel oplopen aan belangrijke spelers. ‘Ik denk dat we nu met Man City zien dat ze worden getroffen door verwondingen die zich nu in dezelfde positie bevinden en dat is een probleem voor hen’, zei Carragher met een goedkope voetbalshirts talkSPORT. ‘Dat is een probleem voor iedereen, ook al hebben ze een beter team dan Liverpool en je ziet hoeveel het hen pijn doet.

Klopp zou een ideale kandidaat zijn voor de DFB als ze na het WK van Qatar een nieuwe richting zoeken. Klopp geeft toe dat hij zichzelf momenteel niet kan zien in internationaal management, maar dat de situatie in de toekomst kan veranderen. Gevraagd naar de mogelijkheid, vertelde Klopp aan Magenta TV: "Ik kan echt niet zeggen. Ik weet niet of ik dat zou willen.

Gedurende meerdere jaren werden de Reds verwoest door besluiteloosheid, fouten en ongelukken van hun keepende contingent. Simon Mignolet diende als eerste keuze gedurende het beste deel van zes jaar, hij maakte 204 optredens gedurende die tijd en was voor een groot deel een solide en betrouwbare operator. De Belg overtuigde echter niet iedereen die verbonden was met de club en rimpelingen van onrust waren te horen wanneer een doelpunt langs hem sloop dat sommigen het gevoel hadden kunnen worden voorkomen.

Toen Shaqiri in Liverpool voetbalshirts de Champions League in Wanda Metropolitano in juni ophief na Liverpool's Champions League-finale overwinning op Tottenham Hotspur, deed hij dat als een niet-spelende vervanger. Shaqiri werd deze week bekritiseerd door voormalige Manchester United-doelman Peter Schmeichel omdat hij zich 'als een kind' gedroeg omdat Granit Xhaka de aanvoerdersband kreeg voor het nationale team van Zwitserland.





:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 مهر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: